Til innholdet

Per Simonsen och Mathias Munk Hansen tar över ledningen av GSGroup.

Under det senaste året har GSGroup genomgått en strategisk omstrukturering och har utsett nya VD:ar för att leda de två företagen, GSGroup AS och det nyligen bildade företaget GSG Handyman AS. Förändringarna ägde rum den 1 februari, efter Espen Ranviks avgång som verkställande direktör för GSGroup AS.

Per Simonsen, en erfaren ledare med gedigen erfarenhet inom IoT (Internet of Things)-branschen, har utsetts till VD för GSGroup AS. Företagets framtida fokus kommer att vara att leda utvecklingen inom fordonskontroll för nordiska och europeiska kunder, särskilt inom transportsektorn.

Mathias Munk Hansen tar på sig rollen som VD för GSG Handyman. Företaget kommer att fortsätta utveckla lösningar för mobil orderhantering för att möta kundernas ständigt föränderliga behov.

Magnhild Agerup-Faxvaag blir CFO för båda företagen.

Efter 10 år har VD Espen Ranvik beslutat att avgå som ledare för GSGroup. Företaget uttrycker sin tacksamhet för Espens värdefulla bidrag och önskar honom lycka till framöver.

I en kommentar säger Espen Ranvik, "Det har varit en ära att leda GSGroup, och jag är övertygad om att företaget kommer att fortsätta blomstra under den nya ledningen. Jag önskar både Per och Mathias lycka till i deras nya roller."

Den tillträdande VD:n Per Simonsen säger, "Jag är stolt över att få möjligheten att leda teamet på GSGroup AS och bygga vidare på den grund som etablerats av min företrädare. Vi kommer att leverera insikter till transportföretag och andra ägare av bil- och maskinparker, och göra deras verksamheter säkrare, smartare och grönare."

Mathias Munk Hansen, den nyligen utnämnda VD:n för GSG Handyman, säger att han ser fram emot att fortsätta arbeta med det talangfulla teamet på GSG Handyman för att driva innovation och bidra till att skapa värde för våra kunder.